Nutty logo

Barica je odličan međuobrok i za mene i za moju djecu!

Moj prvi susret s Baricom bio je još davnih dana dok se pakirala u papir za pečenje s malom mašnicom od slame :) Maja je osobno došla do mene da mi ih dostavi, upoznale smo se vrlo kratko nasred ceste dok su iza nas trubili da požurimo, pa sam joj brzinski obećala da ću joj javiti što mislim kad ih stignem isprobati.

No, moja znatiželja bila je ispunjena momentalno, a moje nepce je bilo apsolutno oduševljeno Original pločicom! Tekstura i okus Barice je nešto što niti jedna druga pločica ove kategorije nema. S obzirom da nisam osobiti fan jako slatkih jela, a sve ostale pločice u dućanima su izrazito slatke, bila sam oduševljena što napokon imam međuobrok po svojoj mjeri koji zadovoljava sve moje potrebe kada mi se jede nešto zdravo i na brzinu između hektičnog rasporeda ili nakon treninga.

Barice volim pripremiti i svojim curama za školski odmor ili mali snack, a posebno sam sretna da smo Maja i ja zajedno radile na pločici koja se zvala Chiarin tanjurić, a danas je poznata kao It's a date. To je kombinacija kikirikija i datulja, a djeca je obožavaju jer je mekana i slasna. Ta pločica i meni je najdraža!

Koja je tvoja Barica?

Otpakirana pločica Bee Original Pakiranje pločice Bee Original Otpakirana pločica Green is in Pakiranje pločice Green is in Otpakirana pločica Better together Pakiranje pločice Better together Otpakirana pločica It's a date Pakiranje pločice It's a date
Proizvedene u Hrvatskoj • Pune bjelančevina i vlakana • Samo prirodni sastojci • Bez glutena • Bez palminog ulja •
Sve BariceArrow