Nutty logo

Postanimo partneri

Nutty Factory – tvrtka osnovana s vizijom mijenjanja navika

Tvrtka Nutty Factory d.o.o. osnovana je u veljači 2021. godine kako bi na tržištu donijela promjenu. Iako se može svrstati u paletu energetskih pločica, mi Nutty Barice od prvog dana karakteriziramo kao zdravi međuobrok ili snack, jer je naša misija ponuditi visokokvalitetne, nutritivno bogate proizvode koji ne samo da zadovoljavaju okus, već i doprinose boljem zdravlju.

Nakon sudjelovanja u projektu Startaj Hrvatska 2021. godine, Barice su prepoznate i od strane potrošača proglašene HIT proizvodom, te ulistane u sve Interspar i Spar trgovine u Hrvatskoj. Nakon završetka projekta nastavili smo s ekspanzijom na tržištu, s fokusom na specijalizirane trgovine zdrave prehane, kao i sve veće trgovačke lance u Hrvatskoj.

Vizija koja nas vodi je postati globalno prepoznatljiv brend koji stoji iza kvalitete svojih proizvoda, istovremeno mijenjajući navike potrošača. Težimo biti više od proizvođača – naš cilj je biti partner u zdravom načinu života naših kupaca, pružajući im proizvode koji ne samo da su ukusni, već i dobri za njihovo zdravlje.

Ako ste u potrazi za pouzdanim partnerom koji stavlja kvalitetu, inovaciju i dobrobit svojih kupaca na prvo mjesto, pozivamo vas da nam se javite kako bi zajedno tržištu ponudili bolju opciju.

Za više informacija o našim proizvodima, misiji i kako postati partner javite nam se putem kontakt obrasca ili direktno.

Želim poslati