Nutty logo
Arrow Svi članci

18.02.2024.

Novo pakiranje, isti okus. All good!

Samo oni najvjerniji sjećaju se prvog pakiranja Barica – bio je to papir za pečenje s vezicom od slame, a nas za taj period vežu samo najljepše uspomene. Zatim smo, s prvim audicijama za projekt Startaj Hrvatska, Barice obukli u lijepo pakiranje, a njihov branding postao je važan dio našeg vizualnog identiteta. Prepoznatljivi branding Barica osmislila je naša najdraža dizajnerica i prijateljica Vedrana i teška srca smo odlučili napraviti promjenu. No, došlo je vrijeme da napravimo taj korak i zato vam danas s ponosom predstavljamo novo izdanje Nutty Barica.

Obojane živahnim bojama sigurno ćete ih još lakše pronaći na policama, no ono što je važno ostaje isto – a to je da se u unutar novog pakiranja nalaze iste, najbolje Barice. Uz novo pakiranje, Nutty Barice od sada dolaze i s novim sloganom – SVE DOBRO. Upravo to je najbolji opis naših Barica, sve što se u njima dolazi jednostavno je dobro za tebe. Novi vizualni identitet, slogan i pakiranje osmislila je genijalna ekipa iz Filburga, koji su zaslužni i za ovu novu, veselu i informativnu web stranicu koji sada čitate. Zato je slobodno istražite, pogledajte koje novosti donosimo, prijavite se na naš Newsletter i pratite nas na društvenim mrežama.

 Hvala vam što ste naši divni kupci, partneri, prijatelji, amabasadori i što nas podržavate u svakom koraku ovog Nutty putovanja.

Nova web stranica djelomično je financirana zahvaljujući projektu: Financira Europska unija – NextGenerationEU.